Tjusta Gård ägs och drivs av entreprenören Johan Baalack som utöver Tjusta Gård driver Tjusta Golf & e-handeln vedbiten.se onlineförsäljning av ved med hemleverans i Stockholmsregionen. 

Tjusta Gård är från början en animalisk gård och har sedan tidigt 1990 -tal ägts, utvecklas och förvaltas av Johan som tidigare tillvardags utöver att driva flera företagsgrenar flög kommiersiellt inom flyget.  I dag är vi aktiva med ett antal enheter i åkeriföretag som Märsta Förenade , ABT m.fl.

En av de största verksamhetsgrenarna på gården som under årens gång har utvecklats till en mycket naturlig och viktigt beståndsdel är e-handeln www.vedbiten.se där vi säljer ved i storsäck och även löst tippad. På gården förädlar vi själva träden (björkved, blandved, barrved) som vi hämtar med egna timmerbilar i Uppland och säljer sedan online med klimatsmart leverans.

Vi säljer veden i storsäck eller löst tippat ur container. Ved säljs i stjälpt mått. Vi vänder oss till företag och privatpersoner runt om i Stockholmsregionen. 

Mer information om vedbiten.se hittar du här: Ved med leverans i stockholm (vedbiten.se)